Leiner Laura: Illúzió (Bexi 3.)















Ismét egy jó folytatást olvashattam. Ezt a kötetet nagyon gyorsan befejeztem és nem egyszer nevettem fel hangosan.
Ettől a résztől kezdve Márkot is nagyon kedveltem, Budai Rebeka pedig már az elejétől egy szimpatikus karakter volt számomra.

Ő még mindig az egyik legszimpatikusabb szereplő, bírom őt, ahogyan Aszádékat és Evelint is. Szívesen megismerném a kis csapatot,  függetlenül attól, hogy Bogyót, Pepét és Pudingot nem biztos, hogy sokáig el bírnám viselni.
A történet most is izgalmas és fordulatos volt, az olvasó egy pillanatig sem unatkozott. Ebben a kötetben Beki egy kicsit megbillen és - mint a fülszövegen is olvasható hirtelen elveszti a talajt a lába alól. A kötet nagy részében azt figyelhetjük meg, hogyan áll föl Beki egy Budapesttől távoli kis falucskában a sok csalódás és nehézség után a barátai támogatásával. Ez idő alatt azonban Pesten pörög az élet és hazaérve sok meglepetés éri...és Leiner Laura így éri el, hogy három nap alatt bedaráljam a könyvet...
De, mint mindig, sajnos vannak negatív gondolataim ezzel a könyvvel kapcsolatban is:
Mivel ez már a harmadik rész feltűnt, hogy nagyon sok fejezet úgy fejeződik be, hogy: "Akkor még nem gondoltam, hogy ez még csak a könnyű rész volt..." vagy, hogy "Ezután jött még a nagyja", esetleg (ez pontos idézés lesz a 294.o-ról) "Sejthettem volna, hogy ezután már jobb nem is nagyon lehet. És ha jobb nem lehet, kizárólagos alapon marad a rosszabb." . Ezek a könyv 3/4-e felé kezdtek nagyon szemet szúrni, ahogyan az is, hogy az "Ilyen ez a popszakma.; Ez ilyen" mondatok szintén nem egyszer ismétlődnek. Jelen volt pár poén is, ami már annyira nem volt vicces, mert a Hullócsillagban szó szerint ugyanaz a vicc hangzott el. Ezek egy kicsit rontottak az élményen, mert nagyon feltűnőek voltak számomra,
Azonban ha ezeket beleveszem, akkor sem tudok 4,5/5 csillagnál kevesebbet adni neki, mert rég szórakoztam ennyire könyv olvasása közben.
A stílus sokszor furcsa, de a Leiner Laurás lazaság és humor megmaradt, ami miatt pedig nem tudok rossz szemmel nézni sem az írónőre, sem pedig  a könyveire. Jó volt.
Csak ajánlani tudom. :)

...

//Ha érdekelnek a tartalmaim katt a rendszeres olvasás gombra, ha pedig van valami gondolatod a témával kapcsolatban oszd meg a megjegyzésekben nyugodtan!✌//Köszönöm szépen, hogy itt voltál és hogy olvastál, várlak a következő bejegyzésemnél is! 😊 Neked mi a véleményed a könyvről? 

További szép napot és jó olvasást mindenkinek! ❤☺
Lilla


Megjegyzések

Legolvasottabbak

Leiner Laura: IOV - trilógia

Nyári Mit olvassak?

1 út - 20 könyv Te melyikeket választanád?